Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 31
  1. Default site showing up as malware warning

    How come suddenly this website is showing with a malware warning from my browser?

  2. #2

    Default

    What browser are you using?

  3. #3

    Default

    I have the same problem, using Mozilla Firefox 5 and Avast!

  4. Default

    Using firefox and its showing me the same. my security software says:

    "an intrusion by analanic-google.cx.cc" was blocked. Its risk name is:
    Web attack: Blackhole toolkit website.

    ^now, I dont know bout you, but thats not right :s

    edit its actually done it two times now. once when i enetered the site and a ssecond time after my browser redirected me when I entered my accoutn details

    edit #2 Ok, so its doing the same thing for every single page of the site except from the forums :\
    Last edited by Ravardos; 06-07-2011 at 10:06 PM. Reason: check post

  5. Default

    Quote Originally Posted by Ravardos View Post
    Using firefox and its showing me the same. my security software says:

    "an intrusion by analanic-google.cx.cc" was blocked. Its risk name is:
    Web attack: Blackhole toolkit website.

    ^now, I dont know bout you, but thats not right :s

    edit its actually done it two times now. once when i enetered the site and a ssecond time after my browser redirected me when I entered my accoutn details

    edit #2 Ok, so its doing the same thing for every single page of the site except from the forums :\
    me too for the last couple days,
    i have norton
    Last edited by trys21; 07-07-2011 at 01:11 AM. Reason: add

  6. Default

    same thing at my end with eset nod32

    ie9, firefox 5 and chrome analanic-google.cx.cc reason was for JS/Exploit.pdfka.OZO trojan and its on everypage.. execpt for the upload section.. Weird!

  7. #7

    Default

    Today getting the Malware warning,yesterday it was trojan... What's going on?
    Using IE with Avast n this time i also update the program but nothing happened
    Last edited by battuji; 07-07-2011 at 07:42 PM.

  8. Unhappy

    Quote Originally Posted by trys21 View Post
    me too for the last couple days,
    i have norton
    I use norton aswel.. anyone else got this problem? Im not going to risk downloading ought till its sorted out.

  9. Default

    Using avg for anti virus and it keeps blocking my usage of the site reporting a Trojan, and attempts to open other programs. Hoping it gets fixed soon.

  10. Default

    It happened to me once as well, like a week ago when I entered the site.
    But never show up again.. Weird
    ..Defiers Of The Gods..

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •