View Poll Results: Was it useful??

Voters
89. You may not vote on this poll
  • Yeah man !!

    69 77.53%
  • Not really....

    20 22.47%
Page 3 of 5 First 12345 Last
Results 21 to 30 of 49
  1. #21
    158 RP
    Wallpaper Contributor Forum Writer High Rating (Bronze)

    Join Date
    Dec 2007
    Country
    Croatia
    Posts
    554
    Thanks
    10

    Default

    Quote Originally Posted by yuurishibuya View Post
    Good Job!

    I agree very good job!

  2. #22
    0 RP

    Join Date
    Aug 2008
    Country
    Singapore
    Posts
    1
    Thanks
    0

    Angry Cache Problem

    Quote Originally Posted by poolmangmr View Post
    I followed the instructions completely on how to load maps to your cell, a couple times. When I generate the maps, I look in the file under Cache, all the folders are there but there's no files in them, just numbers. Can someone help me? I am using os Xp and trying to download mgmaps to my Tmobile Samsung Behold. I did try to load it to my phone but obviously without info there's nothing for it to read. Thanks
    I totally have the same problem. Have anyone found the solution or whatsoever yet? Any help, however slight will be deeply appreciated. I also have tried doing the same thing on many other computers in my house but to no avail. I even tried using vista but still the same thing- The cache folder is very very small like 191 bytes. Please reply ASAP

  3. #23
    0 RP
    Traksis's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Country
    Lithuania
    Posts
    9
    Thanks
    0

    Default

    i had the same problem, but after trying these it started to work:

    1) make sure that you turn on "wait between requests" and that delay (ms) is set to 2000

    2) if it still doesnt work then:
    go to c:\documents and settings\(your user)\local settings\application data\
    And delete the folder gmapmaker and reinstall gmapmaker, but make sure that its the up to date version (currently that would be 0.7.2.2)

    3) when you download the .map file make sure that you unblock it before trying to download maps using it (i added a picture) and that you have MS framework 2.0

    i hope that this will help, and im sorry i couldn`t upload links (i dont have enough posts )
    Attached Images Attached Images
    Last edited by Traksis; 12-05-2009 at 07:41 PM.

  4. #24
    162 RP
    AliImran008's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Country
    Pakistan
    Posts
    527
    Thanks
    4

    Default

    wtf!!

    I got this message:


    sssssssssssss.jpg

  5. #25
    Banned
    30 RP

    Join Date
    Jan 2008
    Country
    Taiwan
    Posts
    3,761
    Thanks
    30

    Default

    Quote Originally Posted by AliImran008 View Post
    wtf!!

    I got this message:


    sssssssssssss.jpg
    you're on goggles blacklist
    i didn't know they had it

  6. #26
    162 RP
    AliImran008's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Country
    Pakistan
    Posts
    527
    Thanks
    4

    Default

    Quote Originally Posted by t-mac2008 View Post
    you're on goggles blacklist
    i didn't know they had it
    I didnt knew it either

  7. #27
    Site Contributor
    4,525 RP
    Contributor Ringtone Contributor Video Contributor Wallpaper Contributor Forum Writer
    James's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Country
    Antarctica
    Posts
    7,304
    Thanks
    15

    Default

    Quote Originally Posted by AliImran008 View Post
    I didnt knew it either
    That's because you're not. Try a different browser
    .

  8. #28
    0 RP
    Traksis's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Country
    Lithuania
    Posts
    9
    Thanks
    0

    Default

    That blacklist is temporal, youll be blacklisted for a day or two max. They usually put you on blacklist if you try to download satelite images too often, if you want to avoid it try using proxies.

  9. #29
    162 RP
    AliImran008's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Country
    Pakistan
    Posts
    527
    Thanks
    4

    Default

    I have downloaded the script but the only problem is with downloading the images of map, it is still showing the same message

  10. #30
    67 RP
    tekina's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Country
    India
    Posts
    3,185
    Thanks
    43

    Default

    then i say just try a proxy.

Page 3 of 5 First 12345 Last

Tags for this Thread