Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    0 RP

    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    3
    Thanks
    3

    Unhappy where's the sound?

    NO sound on site; windows 10 - chrome
    Last edited by kat1026; 08-10-2017 at 10:34 PM. Reason: add to post content
    1 person liked this post: tinettevirg


  2. #2
    Gallery Moderator
    31,462 RP
    Contributor Level 2 Java Contributor Video Contributor Forum Writer Popular Downloads (Silver) High Rating (Bronze)
    Wilhelm's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Country
    Croatia
    Posts
    1,065
    Thanks
    820

    Default

    If You are referring to the the ringtone download pages, the ringtone preview works fine on my end.

    I am on Windows XP SP3 and Firefox.

    You need to enable Adobe Flash Player in order to playback the ringtones on the download pages!

    Cheers
    1 person liked this post: tinettevirg


  3. #3
    0 RP

    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    3
    Thanks
    3

    Default

    Thank you, Wilhelm, but after downloading Adobe Flash Player, I still have no sound (anywhere) on mobiles24.com (????!?).
    2 people liked this post: tinettevirg, Wilhelm


  4. #4
    Gallery Moderator
    31,462 RP
    Contributor Level 2 Java Contributor Video Contributor Forum Writer Popular Downloads (Silver) High Rating (Bronze)
    Wilhelm's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Country
    Croatia
    Posts
    1,065
    Thanks
    820

    Default

    Try updating or installing Java Runtime Environment on Your browser, at one point I had issues with an outdated Java version on my browser.

    Java on FileHippo.com, choose version in accordance to Your OS/browser, 32bit or 64bit:
    32bit - http://filehippo.com/download_jre/32/
    64bit - http://filehippo.com/download_jre/64/

    It's been quite a while since I had issues with Mobiles24 showing or working properly, that been said it must be a software thing on Your end of the line.

    Hopefully this helps!

    1 person liked this post: tinettevirg


  5. #5
    Administrator
    9,231 RP
    Contributor Ringtone Contributor Top Forum Writer Popular Downloads (Silver) High Rating (Bronze) Liked (Bronze) Thanked (Bronze)
    Mark's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Country
    United Kingdom
    Posts
    948
    Thanks
    498

    Default

    Just a heads up that his problem is now resolved, you should hear sound in Firefox once more.

    Tested and working in Firefox 57.0.3.

    Thanks for the reporting this and I apologise for the delay in resolving it.
    2 people liked this post: tinettevirg, Wilhelm